top of page

renovatie wonig

Ontwerpvraag:
Voor deze bestaande woning was een volledige vernieuwing van het gelijkvloers nodig. Hoewel de ruimtes ruim genoeg waren, vereiste de optimale indeling zorgvuldige overweging. Er werden geen structurele wijzigingen aangebracht.

De veranda was later toegevoegd, wat resulteerde in een overvloed aan deuren in deze ruimte. Om deze plek beter te integreren in de woning, moest de indeling opnieuw worden bekeken. Naast het heroverwegen van de indeling was er ook een duidelijke vraag om een specifieke stijl te bepalen. De handige bouwheer was bereid zelf de handen uit de mouwen te steken, maar wilde wel een helder eindplan voor ogen hebben.

Project te Kapellen 

Interieurontwerp woonkamer
moodboard retro project
Interieurontwerp zithoek
Interieurontwerp zithoek
bottom of page