top of page
Interieurontwerp woonkamer

,,

Ontwerp renovatie woning

Voor een totale renovatie van ons interieur deden we beroep op Esther van Studio Fines. Structureel zou er weinig veranderen in onze woning maar we gingen wel voor een hele andere nieuwe stijl en aangezien het om een oude woning ging, moest er aan veel gedacht worden. Hiervoor bleek zij de geknipte persoon. Aan de hand van kleuren -en materiaalfiches werd er een moodboard gemaakt en ook via Pinterest konden ideeën aangebracht worden. Zelf heb ik weinig kaas gegeten van ruimtelijk inzicht dus het was dan ook heel fijn om via een 3D voorstelling onze ideeën vorm te zien krijgen. Esther kon op die manier ook verschillende stijlen laten zien en aanpassingen doorvoeren waar nodig. Een fijne, warme en aardige vrouw om mee samen te werken.

Advies kleur

,,

De kleurkeuze van mijn nieuwe gietvloer bleek moeilijker dan gedacht. Gelukkig kon Esther van Studio Fines me hierbij adviseren. Met behulp van verschillende stalen en voorbeelden en Esthers kennis van de huidige trends, kwamen we uit op een warm beige kleur die mooi past bij de nieuwe keuken en de lichtinval in mijn nieuwe woonst. Topadvies!

We horen graag wat je van onze service vond.

SlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldig

Bedankt voor het delen van je feedback met ons!

Wat de klanten zeggen

Ontwerp kinderkamer

Ontwerp tienerkamer

,,

"Ik heb Esther ingeschakeld voor de slaapkamer van mijn zoon. Ik wist absoluut niet hoe ik de kamer moest indelen. Esther heeft verschillende 3 d ontwerpen gemaakt ( geen enkele was haar teveel). Uiteindelijk hebben we gekozen voor een roomdivider zodat slaap en bureauruimte wat gescheiden waren. Een idee waar ik zelf niet op zou komen. Ook bij de kleuren en accessoires heeft ze geholpen. Ik ben supercontent met het resultaat en wat nog belangrijker is, mijn zoon vindt zijn kamer top! Ook goede prijs- kwaliteit. "

bottom of page